ALFAGAMMA PARTNERS – activiteiten juli/augustus 2024

   

Graag attenderen wij je op de activiteiten die binnenkort plaatsvinden:

CURSUS CHATGPT VOOR DOCENTEN MET EEN VOORTREKKERSROL

(Cécile, 2023) https://tw.nl/gebruikmaken-van-chatgpt-in-bedrijven/

Wil je mee kunnen denken over het gebruik van AI, zoals ChatGPT, in het onderwijs en je collega-docenten op weg helpen in het gebruik hiervan? En ambieer je een voortrekkersrol bij de introductie van ChatGPT op je eigen school? Dan is deze vierdaagse cursus iets voor jou.

Je leert hoe je ChatGPT handig kunt gebruiken als docent en je krijgt middelen aangereikt om deze kennis met je collega’s op je eigen school te delen. De insteek van de cursus is dat de deelnemers zelf een docentencursus of professionele leergemeenschap (PLG) organiseren op hun eigen school, waarbij ze gebruik kunnen maken van het uitgebreide cursusmateriaal. Tijdens deze cursus ontwikkel je kennis en vaardigheden, word je voorbereid op het organiseren van een docentcursus of PLG en is er ruimte voor reflectie, vragen en specifieke ondersteuning voor de situatie op de eigen school.

Bij de eerste twee bijeenkomsten ligt de nadruk op het gebruik van ChatGPT voor docent taken. Je leert hoe je ChatGPT handig kunt gebruiken, waardoor docenten tijd besparen en de kwaliteit van hun resultaten kunnen verbeteren. De volgende bijeenkomst gaat over het gebruik van ChatGPT met leerlingen in de les, om zo leerlingen te ondersteunen bij hun leerproces. Tijdens de laatste bijeenkomst geven we een aanzet voor het vormgeven van AI schoolbeleid.

Voordat we met de cursus starten, is er op woensdag 17 juli en donderdg 19 september om 16.00 uur voor geïnteresseerden gelegenheid om tijdens een online bijeenkomst meer te horen over het programma en de planning van de cursusdagen. Uiteraard is er dan ook ruimte voor vragen en extra toelichting. Meld je hiervoor aan via onderstaand aanmeldformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *