Dear members of the English Section of Levende Talen,

Please find attached the programme of the 13th Nationaal Congres Engels (National Conference of English), at De Reehorst in Ede on Friday March 15, next.

Registration is now open through our website: www.nationaalcongresengels.nl

We hope to meet many of you at this always inspiring event for teachers, teacher trainers and students of English in the Netherlands and Flanders.

Kind regards and Happy New Year!

Betty Molt

on behalf of the NCE 2019 team

De Reehorst Ede

Inspiring Personal Learning Pathways

De uitdagingen waar (Engelse) docenten voor staan, zijn legio: de verschillen tussen klassen en tussen de leerlingen in die klassen worden steeds groter. Er wordt veel van docenten verwacht: ze moeten creatief en flexibel zijn en voortdurend werken aan hun eigen professionele ontwikkeling.

Onze scholen zijn leergemeenschappen aan het worden die steeds in contact staan met de wereld om ons heen en we bereiden voor op een grenzeloze, onzekere toekomst. Hoe kunnen docenten tegemoetkomen aan alle uitdagingen waar ze voor staan? Hoe kunnen ze lessen ontwikkelen waarbij elke leerling betrokken is en hoe kunnen ze zorgen dat geen leerling zich buitengesloten voelt?

Welke talenten, van zowel onszelf als onze leerlingen, kunnen we inzetten en welke vaardigheden vereisen verdere ontwikkeling om onszelf duurzaam voor te bereiden op de toekomst? Het Nationaal Congres Engels 2019 biedt een platform om te werken aan ‘inspiring, personalized learning pathways’ voor zowel docenten als voor hun leerlingen.