Bureau MVT Nascholing  

MVT Nascholing biedt vakinhoudelijke nascholing voor docenten van de moderne vreemde talen: Duits, Frans, Engels en Spaans. Wat zijn de actuele ontwikkelingen in het land waar mijn taal gesproken wordt? Wat is er de laatste tijd in de taal veranderd? Voel ik me thuis in onderwerpen van de grammatica die ik niet dagelijks hoef uit te leggen? Hoe zit het met de specifieke taalvaardigheden (denk bijv. aan aanvragen, klachten of sollicitaties) die volgens het ERK tot het curriculum behoren? Bij ons krijgt u van onze trainers antwoord op al deze vragen, en nog veel meer.

http://www.mvt-nascholing.nl

 

De komende maanden organiseert MVT Nascholing de volgende workshops:

 

Teaching speaking: new practices for the classroom – 15 mei
Spreken wordt als vaardigheid steeds belangrijker in het onderwijs. Maar hoe kun je spreekvaardigheid in de klas efficiënt oefenen? In deze workshop maakt u kennis met de nieuwste ‘best practises’. Meer info? Klik hier.

 

Digitale toetsen en studiewijzers opstellen – 31 mei

U leert digitale toetsen opstellen, afnemen en beoordelen, en ook een interactieve studiewijzer samenstellen. Na de workshop hebt u 2 gebruiksklare frames die u met uw eigen materiaal kunt vullen. Meer info? Klik hier.
Grammar: new insights – new practices – 12 juni
Lessen grammatica behoren zeker niet tot de favoriete bezigheden van de leerlingen. In deze workshop leert u nieuwe manieren om de Engelse grammatica begrijpelijk en aantrekkelijk te maken. Meer info? Klik hier.
Dyslexie en Engels – inleiding – 15 juni
Er zijn relatief veel leerlingen met dyslexie die in het VO vastlopen bij Engels. Deze workshop biedt een inleiding in het verschijnsel dyslexie en geeft handreikingen voor het werken met dyslectische leerlingen. Meer info? Klik hier.

 

Fathoming Britain: the UK’s history, politics, economy & society – 22 juni
Deze workshop geeft een complete update van alles wat u wilt weten over het Verenigd Koninkrijk, inclusief de Brexit. De onderwerpen sluiten aan bij het domein Kennis van land en samenleving. Meer info? Klik hier.

 

Voor andere vragen over Bureau MVT klik hier