Bureau MVT Nascholing  

MVT Nascholing biedt vakinhoudelijke nascholing voor docenten van de moderne vreemde talen: Duits, Frans, Engels en Spaans. Wat zijn de actuele ontwikkelingen in het land waar mijn taal gesproken wordt? Wat is er de laatste tijd in de taal veranderd? Voel ik me thuis in onderwerpen van de grammatica die ik niet dagelijks hoef uit te leggen? Hoe zit het met de specifieke taalvaardigheden (denk bijv. aan aanvragen, klachten of sollicitaties) die volgens het ERK tot het curriculum behoren? Bij ons krijgt u van onze trainers antwoord op al deze vragen, en nog veel meer.

 

Wij bieden de volgende cursussen aan:

 

[Bureau MVT Nascholing] Teaching speaking: new practices for the classroom – 10 okt. 2016
Spreken wordt als vaardigheid steeds belangrijker in het onderwijs. Maar hoe kun je spreekvaardigheid in de klas efficiënt oefenen? In deze workshop maakt u kennis met de nieuwste ‘best practises’. Meer info? Klik hier.

 

[Bureau MVT Nascholing]  Fathoming Britain: the UK’s history, politics, economy & society – 3 nov. 2016
Deze workshop geeft een complete update van alles wat u wilt weten over het Verenigd Koninkrijk, inclusief de Brexit. De onderwerpen sluiten aan bij het domein Kennis van land en samenleving. Meer info? Klik hier.

 

[Bureau MVT Nascholing] ] Grammar: new insights – new practices– 14 nov. 2016
Lessen grammatica behoren zeker niet tot de favoriete bezigheden van de leerlingen. In deze workshop leert u nieuwe manieren om de Engelse grammatica begrijpelijk en aantrekkelijk te maken. Meer info? Klik hier.

 

[Bureau MVT Nascholing] Dyslexie en Engels – inleiding – 24 nov. 2016
Er zijn relatief veel leerlingen met dyslexie die in het VO vastlopen bij Engels. Deze workshop biedt een inleiding in het verschijnsel dyslexie en geeft handreikingen voor het werken met dyslectische leerlingen. Meer info? Klik hier.

 

[Bureau MVT Nascholing] Unraveling the American Dream: the USA, a land full of contradictions –  16 jan. 2017

Deze workshop geeft een update op het gebied van de hedendaagse politiek, cultuur, taal en onderwijs in de Verenigde Staten. De onderwerpen sluiten bij het domein ‘Kennis van land en samenleving’. Meer info? Klik  hier.

 

Voor andere vragen over Bureau MVT klik hier