ALFAGAMMA PARTNERS – activiteiten juni 2024

   

Graag attenderen wij je op twee activiteiten die binnenkort plaatsvinden:

‘Migratie en filmdidactiek in het Eye filmmuseum’ op vrijdag 7 juni en

‘AI in het onderwijs’ op vrijdag 14 juni. Meer informatie vind je hieronder.

 

Migratie en filmdidactiek in het Eye filmmuseum – vrijdag 7 juni

We starten met een rondleiding in het Eye museum. We lunchen en wandelen naar het Eye collectiecentrum, waar hoofd collectie Frank Roumen ons zal rondleiden. Hierna gaan we inhoudelijk op het thema migratie in met een lezing van prof.dr. Susan Legêne, gevolgd door een workshop filmdidactiek over het gebruik van film als historische bron in de klas. Aan de hand van voorbeelden uit films over migratie en de multiculturele samenleving krijgen we inzicht op de verschillende manieren waarop we film in de les kunnen inzetten. We sluiten af met een borrel.

 

Conferentie ‘AI in het onderwijs’ – vrijdag 14 juni
Bètapartners en AlfaGammapartners organiseren wederom een conferentie over AI in het onderwijs en ChatGPT in het bijzonder. Dit keer op het Regius College in Schagen. Het doel is te leren hoe AI werkt en gebruikt kan worden in de les, waarbij er veel ruimte is voor onderlinge uitwisseling van best practices. Wil je geïnspireerd raken door deze technieken of juist praktische kennis opdoen over hoe je AI kunt integreren in jouw lessen? Meld je dan aan voor deze conferentie.

 

Op de hoogte blijven van de activiteiten van AlfaGammapartners?

Meld je dan aan voor onze vakmailingen. Circa vijf keer per jaar versturen we per vak mailingen voor docenten in de alfa- en gammavakken. Via dit formulier kun je je aanmelden voor de vakmailingen en aangeven voor welke vakken je een mailing wil ontvangen.

 

Wij hopen je te zien bij een van onze activiteiten!

 

Met hartelijke groet,

 

Team AlfaGammapartners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *