Vakdidactisch Netwerk Moderne Vreemde Talen (Universiteit Utrecht)

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeeldingHet is bijna zover! Op maandag 13 februari vindt de tweede netwerkbijeenkomst MVT plaats. Tijdens deze bijeenkomst bieden we jullie een interactieve lezing aan over het E-live project (Engaging Languages in Intercultural Virtual Exchange) en kunnen jullie een workshop bijwonen over het implementeren van meertaligheid in je onderwijs. Meer informatie, mede over het programma, vind je in de uitnodiging die je ontvangt als je je aansluit bij het netwerk. Lid worden kan door te mailen naar vakdidactiekmvt@uu.nl met je naam, e-mailadres, functie en onderwijsinstelling. Wil je ook komen? Vul dan het aanmeldformulier in via de volgende link: https://lnkd.in/eUYtwwHU. We hopen jullie allemaal te zien op 13 februari!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *